Яєчний порошок
яєчний порошок - сухий концентрований меланж з курячі яйця . Свіжі яйця з спеціальними автоматами, вільними від оболонки, потім змішуйте жовтки та Білки до однорідної маси ( Меланж ), який заповнюється та сушать при високих температурах. Яєчний порошок - це маленькі світлові гранули - жовтий колір, добре розчинний у воді. Продукт має насичений аромат яєць. </ P>
Загалом, яєчний порошок замінює Яйця . Його хімічний склад не поступається свіжим яйцям. Яєчний порошок активно використовується у виробництві кондитерських та м'ясних напівфабрикатів. Ви можете купити яєчний порошок у звичайному магазині, але його слід зберігати в сухому вигляді. </ P>
Calorie Calorie яєць </ h3>
Calorie Calorie яєць 542 ккал на 100 грамів продукту. </ P>
Склад та корисні властивості яєчного порошку </ h3>
порошок яєць зберігає всі корисні властивості сировинних яєць, але в той же час ризик вмісту сальмонелла повністю усунено. Продукт має у вітамінах