Натрію бензоат натрієва соля бензойна кислота, бензой натрію
- </ p> Бензоат натрію
(натрієва сіль бензойної кислоти, натрію бензо- кислота) - це білий порошок, який не наділений запахом або має трохи відчутний запах бензальдегіду. </ span>
бензоат натрію використовується в харчовій промисловості як консервант (E211), для м'ясних та рибних продуктів, кетчупів, маргарину, майонезу, фруктових та ягідних продуктів, напоїв тощо. </ Span>
У тютюновій промисловості використовується для запобігання форм для паління і жувальні різновиди тютюну. </ span>
бензоат натрію використовується в фармацевтичній промисловості та медицині Як відхаркувальний інструмент, як правило, як частина комбінованих препаратів. </ span>
Завдяки своїм антибактеріальним властивостям бензоат натрію знайшов застосування в косметичній промисловості у виробництві косметичної та гігієни, таких як шампуні, гелі, зубні пасти. Він також використовується в авіаційній промисловості для захисту гальванічних покриттів та деталей з алюмінію. Використовується бензоат натрію та у феєрверках, для отримання звукового ефекту. </ Span> </ p>
Хімічна формула: NAC 6 </ SUB> H 5 </ Sub> co 2 </ sub>. - - - - сертифікат - - - - Сертифікат </ p>
бензоат натрію - це добре відомий і широко використовується консервант, який забезпечує захист продуктів від дріжджів і гривні гриби та деякі бактерії. В результаті значно збільшується термін зберігання продукції. У рекомендованих дозах немає впливу на смак продукту.
бензоат натрію має сильний пригнічуючий ефект на дріжджів і гриби, у тому числі афлококси-формування, пригнічує активність ферментів, відповідальних за окислювальні реакції, а також як ферменти, які розбивають жири в мікробних клітинах. І крохмаль. </ p>
Характеристики натрію benzoate: < / span>
- температура плавлення 300 ° - C-
- бензоат натрію стабільний при кипінні -
- ефективність бензоату натрію послідовно в кислому середовищі (рН 3,8 - 4,5) -
- дозування: 0,015-0,2%. </ P>
Метод використання натрію бензоат. </ span>
бензоат натрію розчиняють у питній воді (100мл води - 50 г бензоату натрію). Розчин додають до продукту. Консервантна стадія визначається технологією консервантів. </ P>