Альбумін яєчня овальбуміну, сухі яєчні білки
- </ p>
Яйця альбуміну </ p>
(овальбумін, сухий яєчний білок) є дрібно Дисперсний гігроскопічний порошок від білого до світло-жовтого кольору. Добре розчинний у воді, соляних розчинах, кислотах та лугах. </ Span>
Це очищена форма яєчного білка у порошку ( сухі яєчні білки), позбавлені зниженого цукру у виробничому процесі. </ span> </ p>
Він складається з амінокислот з найбільш збалансованим складом, що є найкращим продуктом біологічна цінність. На додаток до складу амінокислот та характеру джерела білка при біологічному значенні, також впливає якість поглинання білкового тіла. Чиста засвоюваність та переробка яєчного білка досягає 95%. Таке високоякісне розщеплення обумовлено тим, що овальбумін, що є розщепленою формою пептиду, не піддається ферментативній обробці в шлунку. </ P>
Яєчний альбумін - хороший піноутворювач, який може тримати цукор. Це призводить до широкого застосування в харчовій промисловості у виробництві кремів, зефір, суфле, меринг, тортів та ін. Розподіл компонентів виробництва, а також збагачення продуктів з повним тваринним білком.
Він характеризується збільшенням збивання та пінопласту. Один кілограм альбуміну замінює приблизно три сотні курячих яєць. </ P>
фізичні та хімічні характеристики яйця Альбумін </ span>
вміст вологи,%, не більше - 8.0-
вміст білка,% - 83.5-88.0-8-
вміст жиру,%, не менше - 0,25- < БР /> Розчинність,% - 88.0-92.0-
рН - 7.0-7.5 -
запах - природний. </ p>
мікробіологічні властивості яєчного альбуміну. </ span>
Кількість аеробних бактерій, не більше - 10 × -10³³--
Бактерії групи кишкових паличок (Coliforms), 0,1г продукту - відсутні -
Патогенні організми , включаючи кількість бактерій роду Salmonella, у виробництві 25 м - відсутня -
енергетична вартість у 100 г продукту, ккал - 340. </ p>
упаковані в мішок з поліетиленовим лайнером, вагою не більше 20 кг.
Термін зберігання:
При температурі не вище 20 ° С та відносної вологості не більше 75% - 8 місяців -
при температурі не вище 2 ° С та відносної вологості не більше 75 % - 24 місяці. </ P>